Ångest och nyår! Save me Jebus...



Nu kan jag meddela att jag sett Into the wild. I LOVE! Shit så jävla bra. Satt med galen ångest efteråt men tyckte ändå att det var en fin film..men ångest...uh get away...bastard!!!! Fick sån extrem lust att luffa runt i världen alldeles ensam. Men tror jag inte vågar tyvärr. Och jag är kär i huvudrollsinnehavaren...
 



Jag har köpt några riktiga julfilmer åt mig själv också!
Black snake moan
En mysfilm med Samuel L. Jackson & Christina Ricci. Ricci spelar en ung tjej som är på fel spår en aning. Jackson spelar en troende man som känner att han måste rädda henne..han har ganska skumma metoder dock som alla andra troende då.. Anyway..apbra film!


Den siste mohikanen
Början på min förhoppningsvis livslånga kärleksförhållande till Daniel Day-Lewis. Jätte fin film..rör mitt blodiga lilla hjärta. Indianer rockar också...


Sleepy Hollow
Jag gillar Ricci. Tycker hon är tuff som fan. Depp & Burton är ju tuffa dom med så...klart jag köpte denna filmen. Huvudlös ryttare där jag skiter ganska mycket i själva historien..jag tittar mest bara på bilderna! GALET! Jag blir helt spattig och kreativ av att se såna bilder..lite likadant som i Nightmare before christmas.



Jag har en bekännelse. Jag har läst Blondinbellas blogg. Jeeez vilken sympatisk människa. Drar på sig en sälpäls och skäller på Tage Danielsson. MM jag ville sååå skriva ett argt inlägg men ångrade mig snabbt när jag insåg att det var lite synd om människan som inte har så många hästar i hagen.



Nu snart ska jag se Grevinnan och betjänten och dricka mig kopiöst packad! Later looosers!!

Country och chewietobacci!

Har kommit på hur extremt roligt country musik är...shit. Vill sitta på en veranda och tugga tobak och skrika "Yeeeehaaaw!" Sällan i detta livet tror jag..kanske är tur det.

Men man får visst inte dissa countrymusik för då kommer countryfén och gör slarvsylta av mig...

Fantastisk är det!!!! Vill lyssna på det hela dagarna!


Anyway så är det väldigt underhållande och töntigt...trevligt till lite glögg!
Finns dock coola countryartister typ Johnny Cash och...öh...eh...jaa typ han.
Men han är tuff!


Nu ska jag posta musik jag verkligen lyssnar på. Bra musik.






Laters looosers!

Charmiga snetänder och blod..

Idag vill jag göra ett kort inlägg till True romance.
Bästa filmparet ever...Slater och Arquette.
Först har vi då Slater. Världens hunkigaste hunk. My one true love. Kan inte tänka mig nån sexigare än slater. Möjligtvis Arquette då. Hennes leende måste vara det vackraste. Hon är så galet charmig! Vettetusan vem jag skulle välja av dom..om jag hade möjligheten. Slater för kroppen och badboy stilen men Arquette för hennes fantastiska leende. Shit..jobbigt dilemma. Jag har det svårt jag. Anyway. Bäst film!




  Clarence & Alabama!




Anywho...dagens tips:


.



Laters!















Spam on spam...

Skrev ett inlägg...det försvann.







När jag blir rik ska jag köpa
:

Queens of the stoneage:
R
Songs for the deaf
Lullabies to paralyze
Era vulgaris
och den allra första...så alla då.

Pearl jam - Vs
Alice in chains -
Soundgarden - Superunknown
Frank zappa - ?
Yeah yeah yeahs - Fever to tell & Show your bones
Juno soundtrack
osv...


Jag har massa fina tips men min satansäckelbloggfan vill inte att jag lägger upp videos så den blir små fina länkar istället!

http://www.youtube.com/watch?v=xQR6IlKDXaE  probin tipsade mig om denna..den var ju mys...
http://www.youtube.com/watch?v=l1idlOnDOII  denna var ju bästa tipset han hade..

 så jävla bra.







Nu ska jag göra fint te och lyssna på massa musik jag fått av probin...Laters!









Kind mot kind..

Idag är det det ingen film på tv som är värd att se. Alls. Istället har det blivit simpsons när Homer blir missionär i where ever the hell he is.. Aproligt när han slickar på grodor!
Ska nu se det näst sista avsnittet av Beverly hills 90210 (det riktiga!) på trejde säsongen. Sen blir det torka som fan. Hur ska jag leva utan Dylan och Kelly!? och Brenda...men hon blir ju sparkad ändå ganska strax så.
Sen blir det Scrubs helt enkelt. Fullspäckat med bra tv!

 Brenda & Dylan! Bästa i hela serien!


Anywho...tåget idag. Såååå mycket soundtrack från Juno. Mycket Chris Isaac också.
Dagens tips: Marilyn Monroe - One silver dollar


  så sjukt sexig motherfucker...skumma byxor dock.


 


Ska skriva upp min ultimata skiv, film och tv önskelista sen när jag orkat hämta mitt lilla skrivblock som jag skrivit upp en "När jag blir rik ska jag..." lista.

Ska påpeka sämsta bloggutseendet ever....Mr Anderson..gosh. typ det enda som inte hade massa rosa shit på sig. aja whatever...jag är väl Neo..fine!

Btw...jag hatar Charlie Sheen i 2½ men. Hate it...han mördade Spin city. The bastard...


Så jävla nytt!

God dag min nya blogg. Jag är nyflyttad till ny stad och är less som en gnu på alla ytliga och trista bloggar som inte handlar om nånting så jag tänkte bidra med ännu en. Fast denna blogg ska inte handla om mig utan om musik, film, tv osv men är såklart fortfarande lika jävla ytlig och trist.

Jag kan börja med att tala om att jag har hittat Desert Sessions. Snuskbra musik som faktiskt får mig att vilja åka runt i öknen i USA. Josh Hommes & Pj Harvey är ju nog det mest perfekta paret för musikskapande. Inte bara dom som har med Desert Sessions att göra men dom är ju verkligen två av dom bästa musikerna man kan hitta idag. Så det är lätt dagens musiktips.







Sen tänkte jag meddela att jag sett en film som heter Fido. Sjukt konstig film som jag blev lite halvknaskär i. Handlar om en pojke och hans familj som lever under en tid när zombies som jobbar för kommunen och med diverse olika arbeten tex assistenter hemma hos familjer. Familjen har en zombie iallafall som blir pojkens vän och sen blir morsan lite kär i den här blåa zombien. Slutet är finemang!



Orsaken till denna blogg är brist på liv...ungefär lite som med alla andra bloggar. 

Måste praisa VH1 också...apbra kanal! Inte så många feta skakande rumpor där..mer skabbiga pudelrocksmongon och Village People!

Laters!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0