Cold, cold night.

Ja men! Jag har varit ute och det luktar sommar!
Min ena hörlur har dött av nån jävla orsak så jag känner mig helt sne när man bara hör på ena. Känns hel wierd.
Har klippt mig också.


Little children
Sååå hemsk film! Jävulsk bra men råig jävla ångest jag hade sen. Pedofilen var otäck. Fattade inte riktigt sista scenen han var med i heller. Tycker jag borde få nån slags förklaring vad som hände. Kate är ju hetast också. Lätt.


Kill Bill Vol 2
Okej. Orgasm. Fifan så bra. Dock inte lika tuff som ettan men det är skitsamma för ettan är ju övernaturligt tuff. Förbannat otäckt när hon blir begravd. Sjukt coolt när The bride & Elle slåss i husvagnen. Anyway..har ni missat denna är ni förmodlingen ganska bortkomna & en aning bakom flötet tyvärr. 


Scarface
Har äntligen sett denna. Och jag tycker den var lite otäck men väldigt spännande och tuff. Tony Montana är ju en scary motherfucker. "Say hello to my little friend". mhm. Den var lång som fan så jag hamna inte i säng förren vid typ 1. dym dym. Skitbra iallafall! 

Måste tala om att jag förra måndan såg jag några vänner från gotland spela här i stan. Release Eden heter dom. Apbra skit! Hitta och lyssna på myspace nu!



 

Alltså White stripes...så jävla underbara.

nu är jag less. enjoy!

Lycka!

Ja ni hörde rätt...lycka är dagens ord!
Imorse när jag & Aslan var ute på morgon promenad såg vi ett lodjur 50 meter bort. Den gick över fältet på väg in i skogen. Jag blev helt paff.. Bestämde mig att jag ville se den på lite närmare håll så jag och Aslan smög mot skogen och just när jag kommit fram såg jag att den smet in bland träden. Visst lite dumt att jaga en lo mitt ute i ingenstans men hur ofta får man se en lo så nära? mm just. Så sen var jag så glad så glad..
Sen har jag tänkt på hur mycket jag tycker om min hund. Han är nog finare än alla andra. Plockade en äcklig jävla fästing från han idag också.

Ihelgen har jag myst med film, chips och systersöner. Massa med film blev det.


Kill bill
Den såg vi. Bästa jävla filmen. I love. Jag vill vara bästis med Tarantino. Han är så bra! Tala om geni. Går liksom inte att beskriva Kill bill..men om man inte haft turen att se den..gör det! Ni kommer kissa på er tusen gr av lycka.


Carrie
Denna filmen är också apbra. Den handlar om Carrie som är mobbad i skolan och har en riktig kristen psykopat till mor. Hon har förmågan att flytta grejer med sin tankekraft. Hon blir bjuden till balen och blir vald till baldrottning & sen bryter helvetet ut...ruggig! Jag bli mest rädd för mamman..hon är läbbigare än alla Freddy Kreugers & Michael Myers tillsammans...brr. Skit cool film iallafall.
 

Sweeney Todd
Jag hade aldrig sett denna tidigare så jag blev jätte glad att den gick på tv. När Johnny Depp först började sjunga tänkte jag..eh? Men åh så dum jag var för filmen blev bara bättre & bättre. Jag älskar Tim Burton. Hans bildspråk är fantastiskt. Så fantasifullt och mörkt. Så otäckt och så mysigt. Jag blir så lycklig när jag ser hans filmer. Dom är verkligen så gjorda för mig. Gillar alla hans filmen,..hm börjar kännas lite som ett psykotiskt fan nu. Ah bra som fan är den.


Creepshow 2
Jag och min systerson var ute och shoppade filmer när jag såg denna. Jag blev asglad. Läste sen på baksidan och såg att den här har jag sett när jag var typ 7. Jag och min bror såg en av delarna när det var en olja på en sjö som dödade massa människor..haha låter helt wacko men vi tyckte det var skitläbbigt då. Jag har inte sett den sen dess. Fifan så bäst! Finns massa sjuka skräckisar som jag såg när jag var liten som jag blev totalt vettskrämd av och hade mardrömmar i år som jag inte vet vad dom heter.




Bästa låten.

Nu är jag klaaaaaar! jippiiie! Enjoy friends!

äppel päppel!

Fått Thåström hang up också..



Blue velvet
Såg den nån gång i helgen. Bra film. Skum såklart. Väldigt spännande. Måste berätta om den skummaste scenen genom tiderna när huvudpersonen blir tagen av ondingen(Dennis Hopper) & hans gäng och dom kör ut nånstans och drar ut han ur bilen. Dom har med sig hon Isabella Rossellini och nån hora med sig i bilen också. När dom står där utanför bilen och hotar stackarn med en kniv så spelar dom nån wierd 50tals låt och horan hoppar plötsigt upp på biltaket och börjar dansa den fulaste dansen jag sett..haha helt skumt. Se!


Låt den rätte komma in
Läste boken först & blev förälskad. Jag kunde knappt vänta till jag fick se filmen så jag köpte den. Hon som spelar Eli är ju helt jävla fantastisk! Vilken jävla inlevelse. Och även fast den var svensk blev den ju inte alls töntig som de flesta har lätt att bli nu för tiden tyvärr. I love!





Peps! Så sjukt fantastiskt!

Adjö från mig. Enjoy!!!

jämna plågor för stackars oskar...

Åh! Vilket liv vi lever. Existentiell ångest och sexkomplex. Vi måste älska och inte hata. Vi måste skjuta men inte döda. Vi måste ha drömmar men inte leva dom. Vi måste ha pengar fast inte för mycket. Vi måste vara lyckliga men inte så det syns. Man kan vara ledsen men inte deprimerad. Se tv med svältande barn som gyller rutan men inte vara ett själv. Äta men inte smör. Sist men inte minst..vi får ha sex men inte tycka om det. Underbart.




Och ja maria...vi reser. tycker jag lät bra.

RSS 2.0