Cornelis.

Cornelis. Min jävla hjälte även i den värsta misären. När jag sitter på tåget och Rosenblad börjar spela i lurarna vill jag bara skrika av lycka: Vilket geni!!!! 
Alla ledsna och stressade människor jag ser blir bara statister i min egna lilla Cornelisfilm. Dom bara spelar. 
Jag saknar dock min rödhåriga vän så extremt mycket när Cornelis intar mina öron. När vi satt i källaren och hade på högsta volym med han & Nationalteatern. Våra danser...samtal....kramar. 
Här får ni alla fina människor liten bit av ett geni utan dess like. Ingen har nånsin kunnat skriva eller sjunga så fantastiskt som honom. Enjoy!


 


 


Jag har nått så fantastiskt att meddela att det knappt går. Säger bara såhär: Lördag.....LOCK STOCK! wööööööw!




Jag kan faktiskt skriva glada inlägg också..

Snö.

Idag snöar det. Jag tänkte skriva ett långt inlägg om en skit jag träffade när jag pluggade på folkhögskola som totalt krossade mig. Men jag har ångrat mig. Insåg att han är just en skit som inte förtjänar varken min ilska eller mina ord. Istället tänker jag skriva om något som faktiskt är viktigt. Djur. Och människor som låter dom lida. Jag mår pest och pina av detta. Gör mig extremt liten. Jag har turen att kunna titta på Animal planet och en massa djurräddnings program. Det är helt sjuka grejer som dom hittar när dom åker ut till olika hushåll med diverse olika undernärda och sjuka djur. Tex.  att dom hittat massa hundar som nån har övergivigt på en bakgård, fastbundna utan vatten och mat mitt i den varma solen. En hade dött av svält och dom andra var bara skinn och ben. Man mår väldigt illa av att se detta. Människor är äckligt snuskiga och jävliga... Jag skäms av att vara samma skit som dom svinen som låter dom här stackars djuren plågas. Vissa av dom är helt vanliga människor med vanliga jobb...inte mentalt sjuka eller så..och dom låter sina hundar & katter gå runt och svälta med loppor och skabb i sin egen avföring. Jag läste en artikel i tidningen att nån idiot hade bundit fast sin hund ute i skogen i ett träd och låtit stackaren svälta ihjäl. Varför? En vanlig svenne tog sin hund..gick ut i skogen..band fast den...gick hem..kanske åt lite, duschade, sov, gick till jobbet, Klaustrofobi. Fy fan..äckligt. När jag gick på högstadiet pratade jag med en man som när han var ung hade han tagit en katt i svansen och svingat den från en bil. För att det var kul.


Här kan ni som faktiskt give a shit få lite bra musik som läker själen ett ögonblick.

....working class zero....

Idag är riktigt äcklig. Finns inte ett spår av bra skit på tvn. Inget på datan. Försöker spela Mafia wars på face men fattar inte så jävla mycket vad det går ut på....så istället ser jag på VH1 och funderar på en rök strax.
Idag är en sån dag då jag skulle offra en tå för att få sitta med en polare och dricka öl och lira tvspel...bara synd att alla jag känner bor mer än 40 mil från mig..oh well i'll just fuck myself to sleep.
Jag ska iallafall posta lite bra skit som får en att undvika att ta livet av sig. Enjoy fuckers...




Så snuskigt bra!!


The loosers way....this is how we do it.
Laters..

RSS 2.0