Vad vart vad?

Jag hittade massa gamla mail på face som jag läste. ugh..nu är jag ond i magen och saknar. konstigt det där. har inte ens tänk på människan på jätte länge. hursom blev jag lite glad också av att läsa allt. dålig timing alltihop. kanske är allt bara i min hjärna. skitsamma..kul var det iallafall. blev dock inget band. jag hoppas människan är glad där den befinner sig. 



sämsta inlägget nånsin. i'm out.

Sweet. sweet, sweet...

Har kommit på att jag är dålig på att skriva här. Blir mest massa videos. Men jag ska skriva mer när jag har tid vilket jag konstigt nog aldrig har...
Idag har jag inte tid. Så det blir två videos av mina absoluta favoritband just nu. snuskigt bra. passar bra till flätandes av mitt hår innan sängen.

 




fuck yeah..söndagen är fulländad,

Desire..

Idag tänkte jag att jag skulle posta lite videos som är från 2 sjukt bra filmer. Bästa scenenerna.



A streetcar named desire
Jag säger bara MARLON BRANDO! Sexig jävla sexigjävul!! ÅH! Jag blir som ett as..han är så extremt het i denna filmen. Jag förstår den stackars kvinnan som blir psykisk sjuk...man blir nog det av honom. Anyway så är filmen apbra. Se den se den se den!



 

Some like it hot
Marilyn Monroe, Tony Curtis & Jack Lemmon i den roligaste filmen ever. Så jävla bäst. Handlar om dom två snubbarna som hamnar i trubbel och måste gömma sig för maffian och klär ut sig till kvinnor och börjar i en orkester med bara kvinnor. Hysteriskt rolig. Marilyn är galet het som vanligt. Jag är total förälskad i Marilyn... Se den!!!! NU!

Enjoy!

Sin city.

Idag är en sådär störig lördag. Jag vet att jag måste göra så mycket men istället sätter jag mig vid datan och skriver blogg. Tänkte vara lite av en god medborgare och tipsa om några snuskobra filmer.

Först och främst tänkte jag nämna The Matrix som gick igår så jag är 1 dag försen att tipsa om den. Men den är ju sjukt tuff. Enda rollen där Keanu är lite sexig..wtf? är det möjligt tänker ni? JA! Det är konstigt men sant! Se den! Inte för sexykeanu men för att hela filmen är så mysig och massa pang pang och coola fighting scener och Dodge this! iiik



Sen ikväll......SIN CITY! wöwöwöwööö! Orgasmfilm nr1. Så tuff på alla sätt och vis. Jag har ju nån konstig crush på Mickey Rourke även fast han ser ut som ringaren i notre dame. Han är ju så cool fast som så liten och svag ändå.
Anyway så är allas röster galet djupa & sexiga också..helst Benicios! åååååh benicio...synd bara att han inte är med så länge. Elijah Wood är ju läskig också..konstigt nog. Men han är så jävla skum i den filmen. Men jag gillar inte Jessica Alba..jag vet att ALLA gillar henne men jag tycker hon är galet tråkig. Sure skulle man ha lite nookinoooki med henne men egentligen ser hon ju alldeles för perfekt ut.


Jag var så dum att jag såg Mulholland Drive för andra gången också. Första gången hade jag ångest i 2 veckor. Den här gången fick jag samma ångest fast jag fattade mer denna gången så den blev jävulskt tragisk också. Så jag var ledsen sen. Den är iallafall väldigt bra och väldigt konstig. Det handlar om en tjej som glider djupare & djupare in i sinnesjukdom ju längre filmen håller på. Och hela filmen dryper av självförakt, besvikelser och läbbiga hallucinationer. Men som sagt...får den en att känna precis som tjejen i filmen lyckas den ju verligen rycka tag i en. Så den tipsar jag alla att se.



Cape Fear. När jag gick folkhögskola fick jag en poster från Cape Fear. Jag hade inte sett den men postern var så jävla cool. Nu har jag sett den...jeez. Robert De Niro är läbbig psykopat som ska hämnas på sin advokat. Han tar kontakt med advokatens 15åriga dotter (Juliette Lewis). Sen ballar allt ur i en brutal båtresa. Jag älskade den iallafall. Konstiga klippningar..fast den var nog det som gjorde den så ball. 



Nu tänkte jag berätta om en film som man kan läsa om varenda gång man öppnar tidningen. Alla har pratat om den filmen att den är så bra. Jag pratar självklart om The Wrestler. Mickey Rourke igen. Han är så bra! Jag bara älskar den skådisen! Filmen är väldigt typisk dagens "djupa" filmer. Långsam...tragisk...detaljrik. Jag såg den på bio alldeles själv. Det är så mysigt att sitta själv i en biosalong med ingen & inget som stör. Bara jag & filmen. Sen går man ut i kylan, tar en cigg & funderar på alla gåtor dom lämnar kvar. Se den...verkligen.




Sist men inte minst lite musik att drömma till:




Enjoy!

mitt fast ditt.

Hopplöst. Hur ska jag göra nu? Nu sitter jag i limbo. Ingenstans att ta vägen eller nånstans jag måste vara. Vill åka till frankrike och jobba, leva & vara. Vill åka till italien. Till australien. Till alla. TIll nån.
fuck..jag klarar nog inte av svenne livet. Det är inte för mig. Jag måste ha vänner. Musik. Film. Solsken. Öl. Prata om viktiga grejer som vilken av dom två filmerna som är bäst, vilket tvspel som är roligast på fyllan, vem som kommer hoppa i det kalla sommarvattnet först... Jag sitter ju i det fantastiska dilemmat att jag har en hund att tänka på så jag kan inte bara packa mina väskor och dra. Vill inte åka ifrån Aslan heller. Nu är jag less på denna vardag. På detta skitjobb jag har som dödar min själ och lämnar mig liten och pank. På att aldrig kunna göra nånting förutom att drömma. Hursom så beskriver det här mitt tillstånd bäst:


Into the wild. Älskar.

glooooooory hole!

Jag säger bara såhär med ett par öl i magen:




Varsogod att onanera till detta nu. Enjoy!

RSS 2.0