w-w-w-w-w-what is you're n-n-n-n-nnnnname pretty?

Oh kill me..kill me now. Idag har jag gjort det misstaget att se sämsta filmen. "Matte söker husse" på svenska. omg..sämst sämst sämst. Om jag blir sådär när jag är 40 så yes..kill me! Gosh...orka ens gå in på skiten. Jag lägger upp en bild så ni vet vad ni ska akta er för. Hundarna var söta dock.


Jag måste såklart posta en video också. Och idag är det inget mindre än självaste....ORGASMDAGEN!
Så därför....en orgasmvideo. Enjoy fuckers.








Ha en fortsatt orgasmisk dag! Laters...

Spider-woman!

Jag säger som min käre vän Emil skulle säga: Tjenare bloggjävel!
Idag vill jag hylla The Lost boys. Den tuffaste filmen man kan hitta. Sexiga hårdrocksvampyrer!
Soundtracket är apcoolt, karaktärerna rockar, staden I wanna live there! Och det faktum att en snubbe säger "Death by stereo" är ju lätt tuffast.
Anyway..tänkte posta den sexigaste jäveln på planeten I'm of course thinking about the inoljade mongot! 



Nu visar dom första Spider-man filmen...och Peter är sååå söt. Han är som en liten skrutt! Jag har så skojiga minnen från den filmen också.





Laters!

"I love my baby, my baby don't love me....."

Fy fuck vad tuffa alla bluesgubbar är. Min tv har slutat funka och det här nätet hatar mig. Jag är less. MEN! Som sagt...blues...hjälper mot det mesta. Skulle vilja ha en öl eller två också. Min tv är helt svart. Jag skulle kunna sitta och skriva men jag hittar ingen penna. Jag har sett en dokumentär om Robert Johnson och det hade nog rockat om tvn inte hade hackat så pass så man fick gissa sig till vad dom sa och hur den låten gick...bastardtvmotherfucker.

Leadbelly

Hursom så kan jag skriva om hur mycket jag älskar Beavis and Butthead. Jag önskar jag var bästis med dom. Dom bara sitter på sina arses hela dagen och lyssnar på tuff musik. Serien är bäst..och filmen är sjukt bra. Se det!




Strange days är en apbra film. Handlar om en snubbe som håller på med att sälja massa virtual reality stuff. Han är kär i en sexig jävla tjej som heter Faith (Juliette Lewis) som är en jävla gudinna på scen. Anyway så är det massa problem på den fronten och det händer massa skumma grejer...typ han får massa tapes av nån där han ser en tjej han känner blir våldtagen och mördad osv osv.. Skit bra iallafall! Se den! Och Ralph Fiennes är sexig som en sexigjävul!




Laters!

Enid!

Ghost world. Bäst. Tuffaste staden i hela världen tror jag. Jag blir galet kär i allt och alla i den filmen.  

 Enid!




Soundtracket i ghost world är to die for!

Laters!

RSS 2.0